STORY-STORY KU ;
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
*Habuk-habuk*
Saturday, 18 April 2015 • 08:30 • 0 comments
Assalammualaikum w.b.t

"Ketika mula bertemu terasa bagai telah lama bersua. Kau sambut hulur tanganku, bertegur sapa penuh mesra."

Kau, Kawan, Sahabat, Teman (UNIC)

*habuk-habuk* banyak sangat habuk kat blog ni. Agaknya tuannya pun *berhabuk* kot. Hahahaha :D Itu lah. Lama sangat menyepi. Muncul pun kat tempat yang famous jeeeww *angkat tangan letak bahu, mata pandang atas* style gitu. Bahahahaha XB

Tak sebenarnya. Lama sangat baerfikir cari ilham cara untuk mencantikkan lagi blog ni. Tapi fikir punya fikir makin berserabut lah kepala otak yang sememangnya dah berserabut dengan pelbagai benda yang perlu difikir secara langsung atau tak langsung. Hmmmmm. Nampak sangat alasannya disitu.

Last but not least, later i jenguk lagi *kesayangan* ku ini k. Sabar k. ^^

Assalammualaikum :)



PASTFUTURE
MY WORDS;
Salam and hai friends :) welcome in this simple blog. I hope you can enjoy to read my bad story. Hehe. And do not forget leave your comment here. Thank you ^^

GIVE ME YOUR WORDS;


" Change with yours "

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : 28 June
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 12/12/2000
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Allah is sufficient for us
  • Ramadhan 1435H
  • Ukhwah kerana Allah
  • Kehidupan
  • One Day
  • Life
  • Penentuan
  • Pre-Graduation Dinner. Jun/November 2013
  • SALAM KEMERDEKAAN !!!
  • Another day with them